Egyéni konzultáció

Jelentkezés

Online konzultáció: Teams alkalmazáson keresztül videóhívásban.

Egy coaching folyamat 6 * 50 perc, vagy 4* 90 perc

Egy konzultáció ára:

50 perc esetén 12 000

90 perc esetén 20 000

Az első konzultációra történő jelentkezés e-mailben történik az sziacoach@gmail.com címen.

Egyéni konzultáció

Nyitóbeszélgetés

Időtartam: 50 perc

Az első találkozónk során egy kötetlen, mégis mélyreható beszélgetést folytatunk, hogy megérthessem, milyen célokkal érkeztél, és milyen eredményeket szeretnél elérni. Megismerkedünk egymással, és feltérképezzük azokat a területeket, ahol a legnagyobb szükség van a fejlődésre és támogatásra.

Konzultációs alkalmak

Időtartam: 50 perc / alkalom, igény esetén hosszabb idő

A konzultáció során a te kérdéseidre fókuszálunk. A rendelkezésre álló időben közösen keressük a válaszokat, hogy tisztább képet kapj a további teendőkről. A mentorálási folyamat során olyan egyéni technikákat és stratégiákkal dolgozunk, amelyek a Te illenek a mindennapi tempódhoz, stílusodhoz és egyéniségedhez illenek.

Nyomonkövetés

Időtartam: 15 perc

Ha hosszú távú támogatásra van szükséged a céljaid eléréséhez, itt vagyok, hogy segítsek. Eszközöket és erőforrásokat is biztosítok, amelyek segítenek a fejlődésben és az önbizalom növelésében.  Az együttműködésünk során folyamatos támogatást és visszajelzést kapsz, amely segít fenntartani a motivációt és a fókuszt a céljaid felé vezető úton.

A megbeszélteknek megfelelően: egyedi elemzést készítek elő a konzultációra, és egy munkafüzet, amelynek kitöltésével mélyebb betekintést nyersz a céljaidba, és jobban megérted, milyen lépésekre van szükség azok eléréséhez.

A konzultációt követően már tudni fogod merre van Észak. Az általad felrajzolt térkép segítségével tudni fogod merre kell menned, mit és mit célszerű elkerülnöd. A konzultáció végére egy jól meghatározott tervvel rendelkezel, amely segít abban, hogy bizalommal lépj a céljaid felé.

Olyan technikákkal segítelek, amelyek a te tempódhoz, stílusodhoz és egyéniségedhez a legjobban illik. A mentorálás egy személyre szabott folyamat, amelynek során a te egyedi igényeid és céljaid állnak a középpontban, és amelynek célja, hogy segítsen elérni a kívánt eredményeket a lehető leghatékonyabb módon.

Tematikák

  • Célok: Hogyan határozd meg és érd el a céljaid?
  • Stresszkezelés és relaxáció: Használd fel a belső világod erőforrásait.
  • Karrier és hivatás: Fedezd fel a saját utad!
  • Elengedés: Dolgozd fel az érzelmeidet és lépj tovább.
  • Önfejlesztési módszerek: Légy az életed szakértője! 

Módszerek

Coaching (life és business)
Relaxáció (autogén tréning, NLP és erőforrás fókuszú módszerek)
Konzultáció (NLP, önismeret, kompetencia fejlesztés és spiritualitás mentorálás)


Igény eseté lehetőség van személyes konzultációra

Ennek helyszíne
Önfejlesztők Háza Közösségi Iroda és Terápiás Központ
1066 Budapest, 
Zichy Jenő u. 32.
 Első emelet bal oldal