Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Nyitóbeszélgetés

Időtartam: 50 perc

Az első találkozónk során egy kötetlen, mégis mélyreható beszélgetést folytatunk, hogy megérthessem, milyen célokkal érkeztél, és milyen eredményeket szeretnél elérni. Megismerkedünk egymással, és feltérképezzük azokat a területeket, ahol a legnagyobb szükség van a fejlődésre és támogatásra.

Konzultációs alkalmak

Időtartam: 50 perc / alkalom, igény esetén hosszabb idő

A konzultáció során a te kérdéseidre fókuszálunk. A rendelkezésre álló időben közösen keressük a válaszokat, hogy tisztább képet kapj a további teendőkről. A mentorálási folyamat során olyan egyéni technikákat és stratégiákkal dolgozunk, amelyek a Te illenek a mindennapi tempódhoz, stílusodhoz és egyéniségedhez illenek.

Nyomonkövetés

Időtartam: 15 perc

Ha hosszú távú támogatásra van szükséged a céljaid eléréséhez, itt vagyok, hogy segítsek. Eszközöket és erőforrásokat is biztosítok, amelyek segítenek a fejlődésben és az önbizalom növelésében.  Az együttműködésünk során folyamatos támogatást és visszajelzést kapsz, amely segít fenntartani a motivációt és a fókuszt a céljaid felé vezető úton.

A megbeszélteknek megfelelően: egyedi elemzést készítek elő a konzultációra, és egy munkafüzet, amelynek kitöltésével mélyebb betekintést nyersz a céljaidba, és jobban megérted, milyen lépésekre van szükség azok eléréséhez.

A konzultációt követően már tudni fogod merre van Észak. Az általad felrajzolt térkép segítségével tudni fogod merre kell menned, mit és mit célszerű elkerülnöd. A konzultáció végére egy jól meghatározott tervvel rendelkezel, amely segít abban, hogy bizalommal lépj a céljaid felé.

Olyan technikákkal segítelek, amelyek a te tempódhoz, stílusodhoz és egyéniségedhez a legjobban illik. A mentorálás egy személyre szabott folyamat, amelynek során a te egyedi igényeid és céljaid állnak a középpontban, és amelynek célja, hogy segítsen elérni a kívánt eredményeket a lehető leghatékonyabb módon.

Foglalás

A nyitóbeszélgetés minden esetben ingyenes, itt derül ki, hogy tudok-e az adott témádban segítséget és támogatást adni, és számodra is egyértelmű lesz, hogy velem szeretnél-e dolgozni a céljaidon.

Az első konzultációra történő jelentkezés e-mailben történik az sziacoach@gmail.com címen.Helyszín

Személyes konzultáció helyszíne szombati napokon: 
Önfejlesztők Háza Közösségi Iroda és Terápiás Központ
1066 Budapest, 
Zichy Jenő u. 32.
 Első emelet bal oldal

Online konzultáció: Teams alkalmazáson keresztül. Igény esetén más alkalmazás használatával videó és/vagy hanghívásban.